Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Trhací makovo-ořechová buchta, pod vodou kynutá)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 113 kJ /
4 807 kcal
Bílkoviny94,44 g
– z toho živočišné bílkoviny12,59 g
– z toho rostlinné bílkoviny81,85 g
Tuky299,03 g
– nasycené129,88 g
– nenasycené148,26 g
–– mononenasycené71,28 g
–– polynenasycené76,98 g
––– omega 38,74 g
Vláknina35,00 g
Cholesterol 581 mg
Sodík 3,35 g
Sůl8,33 g
Sacharidy406,62 g
– cukry96,70 g
––– laktóza17,69 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
25 g 25 g droždí Droždí pekařské lisované 25 g
5 lžic 5 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 75 ml
2 lžíce 2 lžíce cukru krystal Cukr bílý 30 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
100 g 100 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 100 g
cca 100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
1 lžička 1 lžička citronové šťávy Šťáva z citrónu 5 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
piškoty dle potřeby Piškoty
100 g 100 g mletého máku Mák modrý mletý 100 g
150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
cukr podle chuti Cukr bílý
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
půl lžičky lžičky perníkového koření Perníkové koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.