Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová roláda s játrovou nádivkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 7

Energie11 121 kJ /
2 658 kcal
Bílkoviny244,21 g
– z toho živočišné bílkoviny234,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,75 g
Tuky138,27 g
– nasycené54,59 g
– nenasycené68,88 g
–– mononenasycené56,91 g
–– polynenasycené11,97 g
––– omega 30,60 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 3,47 g
Sůl8,43 g
Sacharidy106,71 g
– cukry42,39 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vepřového masa (nebo libový bůček, kýta ...) Vepřová kýta 800 g
200 g 200 g jater (krůtích nebo vepřových) Játra vepřová 200 g
2 2 rohlíky (dva dny staré) Rohlík pšeničný bílý 86 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
200 ml 200 ml mléka (dle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
tamari omáčka (nebo sójová) Sójová omáčka Tamari
sušený česnek Česnek sušený
sádlo Sádlo vepřové
1 lžíce 1 lžíce pikantní hořčice Hořčice dijonská 15 g
3 plátky 3 plátky nakládaných sušených rajčat Dužina červeného rajčete sušená
2 hrsti 2 hrsti čerstvého medvědího česneku Česnek medvědí čerstvý
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.