Nutriční hodnoty (Vepřová roláda s játrovou nádivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 7
Energie | 11 121 kJ / 2 658 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 244,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 234,46 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,75 g |
Tuky | 138,27 g |
– nasycené | 54,59 g |
– nenasycené | 68,88 g |
–– mononenasycené | 56,91 g |
–– polynenasycené | 11,97 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 3,47 g |
Sůl | 8,43 g |
Sacharidy | 106,71 g |
– cukry | 42,39 g |
––– laktóza | 9,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vepřového masa (nebo libový bůček, kýta ...) | Vepřová kýta | 800 g |
200 g 200 g jater (krůtích nebo vepřových) | Játra vepřová | 200 g |
2 2 rohlíky (dva dny staré) | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
200 ml 200 ml mléka (dle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
tamari omáčka (nebo sójová) | Sójová omáčka Tamari | |
sušený česnek | Česnek sušený | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
1 lžíce 1 lžíce pikantní hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
3 plátky 3 plátky nakládaných sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
2 hrsti 2 hrsti čerstvého medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý | |
100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |