Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krůtí sekaná s čedarem, mrkví a pikantní glazurou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 139 kJ /
1 467 kcal
Bílkoviny138,55 g
– z toho živočišné bílkoviny133,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,87 g
Tuky70,13 g
– nasycené28,42 g
– nenasycené36,59 g
–– mononenasycené20,28 g
–– polynenasycené16,32 g
––– omega 30,63 g
Vláknina9,96 g
Cholesterol 559 mg
Sodík 1,98 g
Sůl4,91 g
Sacharidy67,41 g
– cukry50,77 g
––– laktóza3,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého krůtího masa Krůta stehno bez kosti a kůže 500 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 hrst 1 hrst medvědího česneku (nebo pažitky) Česnek medvědí čerstvý
100 g 100 g nastrouhaného čedaru Čedar 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 15 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olivový olej Olej olivový
3 lžíce 3 lžíce kvalitního kečupu (nejlépe domácího) Kečup sladký 45 ml
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
1 špetka 1 špetka chilli Chilli paprička sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.