Nutriční hodnoty (Krupičná kaše s vajíčkem a jarní cibulkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 022 kJ / 244 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 4,80 g |
– nasycené | 3,06 g |
– nenasycené | 1,47 g |
–– mononenasycené | 1,23 g |
–– polynenasycené | 0,24 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 0,90 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 121 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 36,60 g |
– cukry | 14,70 g |
––– laktóza | 14,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
2 PL 2 PL vrchovaté krupice | Krupice pšeničná hrubá | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
vajíčko | Vejce slepičí | |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá |