Nutriční hodnoty (Kuře na zeleninovém roštu z kapusty a červené cibule s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 792 kJ / 1 145 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,64 g |
Tuky | 84,25 g |
– nasycené | 53,77 g |
– nenasycené | 28,95 g |
–– mononenasycené | 26,14 g |
–– polynenasycené | 2,81 g |
––– omega 3 | 0,42 g |
Vláknina | 30,98 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 43 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 79,13 g |
– cukry | 58,27 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuře (cca 1000 g) | Kuře | |
6-8 listů 6-8 listů kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
3 3 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 207 g |
½ pórku | Pórek čerstvý | |
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
sůl, pepř | Pepř černý | |
6-8 stroužků 6-8 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 49 g |
4 4 žampiony | Žampion čerstvý | |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
vývar (voda) | Vývar hovězí |