Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vaječná tlačenka s vůní láku z okurek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 181 kJ /
1 477 kcal
Bílkoviny89,43 g
– z toho živočišné bílkoviny83,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,03 g
Tuky106,67 g
– nasycené19,42 g
– nenasycené70,47 g
–– mononenasycené30,38 g
–– polynenasycené40,09 g
––– omega 30,89 g
Vláknina11,68 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 4,13 g
Sůl9,75 g
Sacharidy34,68 g
– cukry23,73 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 ml 200 ml láku z okurek Nálev z okurek 200 ml
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
1 sáček 1 sáček želatiny (na vaječnou tlačenku) Želatina vepřová
5 lžic 5 lžic majonézy Majonéza 75 g
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
200 g 200 g šunky Šunka vepřová vařená 200 g
100 g 100 g sladkokyselých okurek Okurka polní zavařená 100 g
300 g 300 g mražené zeleniny (hrášek, mrkev, kukuřice) Mrkev mražená 300 g
1 lžíce 1 lžíce nasekané petrželky Petržel nať čerstvá 15 g
1 lžíce 1 lžíce nasekané pažitky Pažitka čerstvá 15 g
sůl Sůl mořská
mletý černý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.