Nutriční hodnoty (Vaječná tlačenka s vůní láku z okurek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 181 kJ / 1 477 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 83,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,03 g |
Tuky | 106,67 g |
– nasycené | 19,42 g |
– nenasycené | 70,47 g |
–– mononenasycené | 30,38 g |
–– polynenasycené | 40,09 g |
––– omega 3 | 0,89 g |
Vláknina | 11,68 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 4,13 g |
Sůl | 9,75 g |
Sacharidy | 34,68 g |
– cukry | 23,73 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 ml 200 ml láku z okurek | Nálev z okurek | 200 ml |
200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
1 sáček 1 sáček želatiny (na vaječnou tlačenku) | Želatina vepřová | |
5 lžic 5 lžic majonézy | Majonéza | 75 g |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
200 g 200 g šunky | Šunka vepřová vařená | 200 g |
100 g 100 g sladkokyselých okurek | Okurka polní zavařená | 100 g |
300 g 300 g mražené zeleniny (hrášek, mrkev, kukuřice) | Mrkev mražená | 300 g |
1 lžíce 1 lžíce nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce nasekané pažitky | Pažitka čerstvá | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý |