Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vaječná tlačenka plněná celými vejci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie15 610 kJ /
3 731 kcal
Bílkoviny171,60 g
– z toho živočišné bílkoviny163,32 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,28 g
Tuky313,58 g
– nasycené88,51 g
– nenasycené189,55 g
–– mononenasycené79,44 g
–– polynenasycené110,11 g
––– omega 32,38 g
Vláknina17,40 g
Cholesterol 2,95 g
Sodík 8,70 g
Sůl21,11 g
Sacharidy48,04 g
– cukry20,80 g
––– laktóza7,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g šunkového salámu (v celku) Měkký salám 200 g
200 g 200 g sýru Gouda (v celku) Gouda 45% t. v s. 200 g
200 g 200 g majonézy Majonéza 200 g
330 g 330 g sterilované zeleniny (Kunovjanka, Moravanka) Zelenina směs sterilovaná 330 g
200 ml 200 ml okurkového láku Nálev z okurek 200 ml
20 g 20 g želatiny (na vaječnou tlačenku) Želatina vepřová 20 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
9 9 natvrdo uvařených vajec Vejce slepičí 630 g
1 1 lžíce nasekaných lístků libečku Libeček čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.