Nutriční hodnoty (Vaječná tlačenka plněná celými vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 15 610 kJ / 3 731 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 171,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 163,32 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,28 g |
Tuky | 313,58 g |
– nasycené | 88,51 g |
– nenasycené | 189,55 g |
–– mononenasycené | 79,44 g |
–– polynenasycené | 110,11 g |
––– omega 3 | 2,38 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 2,95 g |
Sodík | 8,70 g |
Sůl | 21,11 g |
Sacharidy | 48,04 g |
– cukry | 20,80 g |
––– laktóza | 7,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g šunkového salámu (v celku) | Měkký salám | 200 g |
200 g 200 g sýru Gouda (v celku) | Gouda 45% t. v s. | 200 g |
200 g 200 g majonézy | Majonéza | 200 g |
330 g 330 g sterilované zeleniny (Kunovjanka, Moravanka) | Zelenina směs sterilovaná | 330 g |
200 ml 200 ml okurkového láku | Nálev z okurek | 200 ml |
20 g 20 g želatiny (na vaječnou tlačenku) | Želatina vepřová | 20 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
9 9 natvrdo uvařených vajec | Vejce slepičí | 630 g |
1 1 lžíce nasekaných lístků libečku | Libeček čerstvý |