Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hřibová omáčka se zeleninou a ztraceným vejcem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 583 kJ /
617 kcal
Bílkoviny17,17 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,03 g
Tuky19,09 g
– nasycené11,23 g
– nenasycené7,22 g
–– mononenasycené5,62 g
–– polynenasycené1,60 g
––– omega 30,11 g
Vláknina35,25 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 555 mg
Sůl1,18 g
Sacharidy77,80 g
– cukry16,88 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 350 ml hrnek sušených hřibů Hřib sušený
4 4 větší brambory Brambor zimní 200 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 silnější plátek celeru Celer bulva čerstvá 540 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
sladká smetana podle potřeby Smetana kravská sladká 12%
hladkolistá petržel Petržel kořenová čerstvá
mikrotenový sáček sáček
vejce Vejce slepičí
¼ l žičky žičky oleje Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.