Nutriční hodnoty (Vanilkový dort s jahodovým krémem a malinami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 33 291 kJ / 7 957 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 55,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,10 g |
Tuky | 466,00 g |
– nasycené | 276,52 g |
– nenasycené | 163,32 g |
–– mononenasycené | 147,10 g |
–– polynenasycené | 16,22 g |
––– omega 3 | 1,67 g |
Vláknina | 22,12 g |
Cholesterol | 2,83 g |
Sodík | 795 mg |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 840,00 g |
– cukry | 592,00 g |
––– laktóza | 4,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g cukru moučka | Cukr bílý | 300 g |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
1,5 lžičky 1,5 lžičky vanilkového aroma | Aroma vanilkové | 7.5 ml |
1,5 1,5 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 18 g |
15 PL 15 PL vody | Voda | 270 ml |
820 g 820 g jahodového kompotu | Jahody zavařené | 820 g |
2 2 jahodové pudingy | Puding v prášku | |
500 g 500 g másla | Máslo kravské | 500 g |
8 PL 8 PL cukru moučka | Cukr bílý | 200 g |
hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá |