Nutriční hodnoty (Plněné portobello žampiony s těstovinami, slaninou a Passata dolce di Cipolla)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 029 kJ / 963 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 105,00 g |
– nasycené | 51,25 g |
– nenasycené | 52,50 g |
–– mononenasycené | 45,00 g |
–– polynenasycené | 7,50 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 88 mg |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 0,13 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 velké Portobello žampiony | Portobello čerstvá | |
1 1 a půl hrnku uvařených libovolných polévkových těstovin | Těstoviny pšeničné | |
100-150 g 100-150 g slaniny | Špek | 125 g |
sůl, pepř | Pepř černý | |
2-3 KL 2-3 KL Passata di Cipolla | ||
jarní cibulka, pažitka | Pažitka čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový | |
proužky tvrdého sýra (ementál, eidam) | Sýr kravský tvrdý 30% |