Nutriční hodnoty (Vařené vepřové maso v mrkvi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 958 kJ / 707 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 57,82 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,48 g |
Tuky | 28,67 g |
– nasycené | 8,32 g |
– nenasycené | 17,45 g |
–– mononenasycené | 13,35 g |
–– polynenasycené | 4,10 g |
––– omega 3 | 0,96 g |
Vláknina | 11,45 g |
Cholesterol | 136 mg |
Sodík | 349 mg |
Sůl | 0,78 g |
Sacharidy | 46,38 g |
– cukry | 39,28 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
25-30 dkg 25-30 dkg zbytku vařeného vepřového masa | Vepřová kýta | 275 g |
2-3 dl 2-3 dl vývaru z vařeného vepřového masa | Vepřová kýta | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
4-6 4-6 velkých mrkví | Mrkev čerstvá | 250 g |
trochu trochu hotové jíšky | Jíška máslová | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |