Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vařené vepřové maso v mrkvi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 958 kJ /
707 kcal
Bílkoviny61,30 g
– z toho živočišné bílkoviny57,82 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,48 g
Tuky28,67 g
– nasycené8,32 g
– nenasycené17,45 g
–– mononenasycené13,35 g
–– polynenasycené4,10 g
––– omega 30,96 g
Vláknina11,45 g
Cholesterol 136 mg
Sodík 349 mg
Sůl0,78 g
Sacharidy46,38 g
– cukry39,28 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
25-30 dkg 25-30 dkg zbytku vařeného vepřového masa Vepřová kýta 275 g
2-3 dl 2-3 dl vývaru z vařeného vepřového masa Vepřová kýta
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
4-6 4-6 velkých mrkví Mrkev čerstvá 250 g
trochu trochu hotové jíšky Jíška máslová
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.