Nutriční hodnoty (Pečený pudink s jahodami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 031 kJ / 963 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,95 g |
Tuky | 23,99 g |
– nasycené | 8,95 g |
– nenasycené | 10,25 g |
–– mononenasycené | 7,36 g |
–– polynenasycené | 2,89 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 502 mg |
Sodík | 313 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 140,65 g |
– cukry | 51,20 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
1 sáček 1 sáček citronového cukru s citronovou kůrou | Cukr citronový | 8 g |
130 g 130 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 130 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
olej na zapékací misky | Olej řepkový |