Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený pudink s jahodami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 031 kJ /
963 kcal
Bílkoviny44,31 g
– z toho živočišné bílkoviny29,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,95 g
Tuky23,99 g
– nasycené8,95 g
– nenasycené10,25 g
–– mononenasycené7,36 g
–– polynenasycené2,89 g
––– omega 30,23 g
Vláknina3,90 g
Cholesterol 502 mg
Sodík 313 mg
Sůl0,74 g
Sacharidy140,65 g
– cukry51,20 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru Cukr vanilkový 8 g
1 sáček 1 sáček citronového cukru s citronovou kůrou Cukr citronový 8 g
130 g 130 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 130 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
olej na zapékací misky Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.