Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špaldový koláč s červenou řepou, ořechy a krémem z tvarohu a mascarpone)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 459 kJ /
3 217 kcal
Bílkoviny89,62 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny63,58 g
Tuky110,01 g
– nasycené12,81 g
– nenasycené75,98 g
–– mononenasycené15,76 g
–– polynenasycené60,22 g
––– omega 39,71 g
Vláknina41,32 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 299 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy446,43 g
– cukry248,66 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 střední červené řepy (syrové) Červená řepa čerstvá
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
0,5 hrnku 0,5 hrnku mletých vlašských ořechů Vlašské ořechy 125 g
2/3 hrnku 2/3 hrnku moučkového cukru Cukr bílý 166.6666716337204 g
2 lžičky 2 lžičky kakaa Kakao prášek 6 g
1 hrnek 1 hrnek špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 250 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
1 1 tvaroh (275 g) Tvaroh polotučný
1 1 mascarpone (250 g ) Mascarpone
3 lžíce 3 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 75 g
trochu trochu citronové šťávy Šťáva z citrónu
1 hrst 1 hrst nasekaných ořechů Vlašské ořechy
olej na vymazání formy Olej řepkový
strouhanka na vysypání formy Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.