Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jidáše podle babičky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 15

Energie13 400 kJ /
3 203 kcal
Bílkoviny80,92 g
– z toho živočišné bílkoviny18,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny62,56 g
Tuky74,99 g
– nasycené29,78 g
– nenasycené38,18 g
–– mononenasycené26,68 g
–– polynenasycené11,50 g
––– omega 30,61 g
Vláknina17,43 g
Cholesterol 563 mg
Sodík 217 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy542,33 g
– cukry185,58 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
50 g 50 g cukru krupice Cukr bílý 50 g
1 lžička 1 lžička strouhané citronové kůry Citronová kúra čerstvá 5 g
na špičku nože na špičku nože soli Sůl mořská
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 lžíce 2 lžíce vlažného medu Med nepasterovaný 72 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
50 g 50 g sádla Sádlo vepřové 50 g
rozinky (nebo brusinky) Rozinky
mléko (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5%
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
1 lžíce 1 lžíce hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 15 g
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
1/2 kostky 1/2 kostky čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 21 g
rozšlehané vejce Vejce slepičí
trochu trochu rumu Rum
1 lžíce 1 lžíce vlažného medu Med nepasterovaný 36 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.