Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jidáše se škvarky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie21 087 kJ /
5 040 kcal
Bílkoviny127,84 g
– z toho živočišné bílkoviny58,59 g
– z toho rostlinné bílkoviny69,25 g
Tuky288,02 g
– nasycené116,22 g
– nenasycené152,83 g
–– mononenasycené122,09 g
–– polynenasycené30,74 g
––– omega 31,91 g
Vláknina25,72 g
Cholesterol 954 mg
Sodík 6,00 g
Sůl14,63 g
Sacharidy471,26 g
– cukry32,70 g
––– laktóza16,45 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 ml 350 ml plnotučného mléka Mléko kravské plnotučné 3,5% 350 ml
30 g 30 g čerstvých kvasnic Droždí pekařské lisované 30 g
50 g 50 g sádla Sádlo vepřové 50 g
250 g 250 g škvarků Škvarky 250 g
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
1-2 lžičky 1-2 lžičky soli (sůl se odvíjí podle slanosti škvarků) Sůl mořská 12 g
1 lžička 1 lžička čerstvě mletého pepře Pepř černý mletý 5 g
50 g 50 g nasekaného medvědího česneku (pokud neseženete medvědí česnek, použijte 25 g nasekané petrželky) Česnek medvědí čerstvý 50 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
60 g 60 g jemně nastrouhané vařené brambory Brambor zimní 60 g
1 1 rozšlehané vejce na potření Vejce slepičí 70 g
3 lžičky 3 lžičky hrubozrnné bylinkové soli na posypání Sůl bylinková

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.