Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špecle s hlívou, žampiony, cuketou, lilkem a paprikami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie733 kJ /
175 kcal
Bílkoviny11,18 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,18 g
Tuky1,10 g
– nasycené0,74 g
– nenasycené0,33 g
–– mononenasycené0,12 g
–– polynenasycené0,20 g
––– omega 30,01 g
Vláknina19,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 29 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy21,03 g
– cukry9,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hlívy ústřičné Hlíva ústřičná syrová 200 g
150 g 150 g malých bílých žampionů Žampion čerstvý 150 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 snítka 1 snítka oregana Oregano sušené
1 snítka 1 snítka petrželky Petržel nať čerstvá
1/2 1/2 velké žluté papriky Paprika žlutá čerstvá 75 g
1 1 malá cuketa Cuketa čerstvá 100 g
1/2 1/2 malého lilku Lilek čerstvý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
kmín Kmín
ústřicová omáčka Ústřicová omáčka
olivový olej na restování Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.