Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celer pečený s červenou řepou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie317 kJ /
76 kcal
Bílkoviny4,05 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,05 g
Tuky0,81 g
– nasycené0,22 g
– nenasycené0,57 g
–– mononenasycené0,16 g
–– polynenasycené0,41 g
––– omega 30,00 g
Vláknina12,15 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 248 mg
Sůl0,54 g
Sacharidy7,02 g
– cukry3,51 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 syrové červené řepy Červená řepa čerstvá
1/2 1/2 středního celeru Celer bulva čerstvá 270 g
citronová šťáva z půlky citronu Šťáva z citrónu
sůl Sůl mořská
olivový olej Olej olivový
mletý kmín Kmín mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.