Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ražniči na niti)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 973 kJ /
950 kcal
Bílkoviny15,23 g
– z toho živočišné bílkoviny3,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,08 g
Tuky53,37 g
– nasycené33,12 g
– nenasycené18,16 g
–– mononenasycené15,05 g
–– polynenasycené3,11 g
––– omega 30,50 g
Vláknina16,50 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 93 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy95,05 g
– cukry14,95 g
––– laktóza3,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
50 g 50 g pórku Pórek čerstvý 50 g
tymián Tymián sušený
oregano Oregano sušené
saturejka Saturejka sušená
mletý kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
3 plátky 3 plátky vepřové kotlety Vepřová kotleta s kostí
3 plátky 3 plátky uzené kotlety Vepřová kotleta bez kosti
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
150 ml 150 ml 31% šlehačky Šlehačka 35% 150 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.