Nutriční hodnoty (Ražniči na niti)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 973 kJ / 950 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,08 g |
Tuky | 53,37 g |
– nasycené | 33,12 g |
– nenasycené | 18,16 g |
–– mononenasycené | 15,05 g |
–– polynenasycené | 3,11 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 93 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 95,05 g |
– cukry | 14,95 g |
––– laktóza | 3,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
50 g 50 g pórku | Pórek čerstvý | 50 g |
tymián | Tymián sušený | |
oregano | Oregano sušené | |
saturejka | Saturejka sušená | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
3 plátky 3 plátky vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
3 plátky 3 plátky uzené kotlety | Vepřová kotleta bez kosti | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
150 ml 150 ml 31% šlehačky | Šlehačka 35% | 150 ml |