Nutriční hodnoty (Studená koprová omáčka na vejce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 386 kJ / 331 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,88 g |
Tuky | 31,96 g |
– nasycené | 6,83 g |
– nenasycené | 22,80 g |
–– mononenasycené | 8,49 g |
–– polynenasycené | 14,31 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 1,98 g |
Cholesterol | 57 mg |
Sodík | 524 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 5,94 g |
– cukry | 1,98 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
2 lžíčky 2 lžíčky pikantní hořčice | Hořčice dijonská | 10 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného česneku | Česnek sušený | 2.5 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce jemně sekaného kopru | Kopr nať čerstvý | 37.5 g |
mléko na zředění | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý | |
pepř | Pepř černý | |
vejce uvařená na tvrdo nebo na poloměkko | Vejce slepičí |