Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Studená koprová omáčka na vejce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 386 kJ /
331 kcal
Bílkoviny4,28 g
– z toho živočišné bílkoviny1,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,88 g
Tuky31,96 g
– nasycené6,83 g
– nenasycené22,80 g
–– mononenasycené8,49 g
–– polynenasycené14,31 g
––– omega 30,45 g
Vláknina1,98 g
Cholesterol 57 mg
Sodík 524 mg
Sůl1,25 g
Sacharidy5,94 g
– cukry1,98 g
––– laktóza1,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 lžíce 2 lžíce majonézy Majonéza 30 g
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 50 ml
2 lžíčky 2 lžíčky pikantní hořčice Hořčice dijonská 10 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného česneku Česnek sušený 2.5 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce jemně sekaného kopru Kopr nať čerstvý 37.5 g
mléko na zředění Mléko kravské polotučné 1,5%
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý
pepř Pepř černý
vejce uvařená na tvrdo nebo na poloměkko Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.