Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hlávkový salát s tofu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 359 kJ /
325 kcal
Bílkoviny8,68 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky29,56 g
– nasycené3,32 g
– nenasycené23,08 g
–– mononenasycené16,66 g
–– polynenasycené6,42 g
––– omega 31,83 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 100 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy6,00 g
– cukry5,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 hlávkový salát Salát hlávkový čerstvý
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1/2 1/2 uzeného tofu Tofu uzené
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
sekané vlašské ořechy Vlašské ořechy
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce vody Voda 18 ml
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
1 lžička 1 lžička pískového cukru Cukr bílý 5 g
na špičku lžičky lžičky soli Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.