Nutriční hodnoty (Hlávkový salát s tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 359 kJ / 325 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 29,56 g |
– nasycené | 3,32 g |
– nenasycené | 23,08 g |
–– mononenasycené | 16,66 g |
–– polynenasycené | 6,42 g |
––– omega 3 | 1,83 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 6,00 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 hlávkový salát | Salát hlávkový čerstvý | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1/2 1/2 uzeného tofu | Tofu uzené | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
sekané vlašské ořechy | Vlašské ořechy | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce vody | Voda | 18 ml |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
1 lžička 1 lžička pískového cukru | Cukr bílý | 5 g |
na špičku lžičky lžičky soli | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |