Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Výborný domácí chléb podle časopisu Vlasta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 894 kJ /
3 799 kcal
Bílkoviny124,79 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny124,79 g
Tuky20,69 g
– nasycené4,23 g
– nenasycené12,29 g
–– mononenasycené2,16 g
–– polynenasycené10,14 g
––– omega 31,02 g
Vláknina37,12 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12,84 g
Sůl32,01 g
Sacharidy759,82 g
– cukry52,88 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g hladké výběrové mouky Mouka pšeničná hladká 1000 g
3 3 středně velké uvařené studené brambory Brambor zimní 150 g
0,45-0,50 l 0,45-0,50 l vlažné vody Voda 479.99998927116394 ml
4 lžičky 4 lžičky soli (dávám rovné) Sůl mořská 32 g
2-3 lžičky 2-3 lžičky kmínu a 3 zrnka fenyklu Fenykl hlíza 12.5 g
kvásek Kvásek pšeničný
40 g 40 g droždí Droždí pekařské lisované 40 g
5 5 kávových lžiček vlažné vody Voda
1 1 kávová lžička sypkého cukru Cukr bílý
1 lžička 1 lžička hladké mouky Mouka pšeničná hladká 4 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.