Nutriční hodnoty (Brynzová polévka s bramborami, haluškami a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 290 kJ / 1 503 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,11 g |
Tuky | 123,21 g |
– nasycené | 65,06 g |
– nenasycené | 55,31 g |
–– mononenasycené | 47,24 g |
–– polynenasycené | 8,06 g |
––– omega 3 | 0,88 g |
Vláknina | 9,86 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 2,97 g |
Sůl | 7,55 g |
Sacharidy | 52,55 g |
– cukry | 12,25 g |
––– laktóza | 4,95 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g brynzy | Brynza | 150 g |
3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
0,5 dl 0,5 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
polohrubá mouka dle potřeby | Mouka pšeničná polohrubá |