Nutriční hodnoty (Perníkové muffiny s jablečným středem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 647 kJ / 2 784 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,37 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,35 g |
Tuky | 96,33 g |
– nasycené | 55,40 g |
– nenasycené | 35,40 g |
–– mononenasycené | 28,74 g |
–– polynenasycené | 6,66 g |
––– omega 3 | 0,75 g |
Vláknina | 26,50 g |
Cholesterol | 491 mg |
Sodík | 268 mg |
Sůl | 0,58 g |
Sacharidy | 374,00 g |
– cukry | 180,30 g |
––– laktóza | 16,28 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 sáček 1 sáček kypřícího prášku do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
2 lžičky 2 lžičky perníkového koření | Perníkové koření | 10 g |
100 g 100 g hnědého třtinového cukru | Cukr třtinový | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
60 g 60 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 60 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
3 lžíce 3 lžíce rumu | Rum | 51 ml |
190 g 190 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 190 ml |
150 - 200 ml 150 - 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 175 ml |
2 2 větší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
skořice | Skořice ceylonská | |
1 lžíce 1 lžíce vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 25 g |