Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Perníkové muffiny s jablečným středem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 647 kJ /
2 784 kcal
Bílkoviny60,72 g
– z toho živočišné bílkoviny20,37 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,35 g
Tuky96,33 g
– nasycené55,40 g
– nenasycené35,40 g
–– mononenasycené28,74 g
–– polynenasycené6,66 g
––– omega 30,75 g
Vláknina26,50 g
Cholesterol 491 mg
Sodík 268 mg
Sůl0,58 g
Sacharidy374,00 g
– cukry180,30 g
––– laktóza16,28 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 sáček 1 sáček kypřícího prášku do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
2 lžičky 2 lžičky perníkového koření Perníkové koření 10 g
100 g 100 g hnědého třtinového cukru Cukr třtinový 100 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
60 g 60 g rozpuštěného másla Máslo kravské 60 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
3 lžíce 3 lžíce rumu Rum 51 ml
190 g 190 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 190 ml
150 - 200 ml 150 - 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 175 ml
2 2 větší jablka Jablko čerstvé 300 g
skořice Skořice ceylonská
1 lžíce 1 lžíce vanilkového cukru Cukr vanilkový 25 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.