Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hermelín plněný jablky a ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 507 kJ /
599 kcal
Bílkoviny28,73 g
– z toho živočišné bílkoviny23,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,40 g
Tuky43,35 g
– nasycené16,67 g
– nenasycené22,63 g
–– mononenasycené8,19 g
–– polynenasycené14,44 g
––– omega 32,49 g
Vláknina5,70 g
Cholesterol 83 mg
Sodík 1,14 g
Sůl3,00 g
Sacharidy20,68 g
– cukry15,78 g
––– laktóza1,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 Hermelín nebo Camembert Hermelín 100 g
1 1 malé kyselé jablko Jablko čerstvé 150 g
kousek kousek másla Máslo kravské
cca 10 půlek cca 10 půlek vlašských ořechů nasekaných nahrubo Vlašské ořechy
cca 15 kuliček cca 15 kuliček růžového pepře (lehce podrtíme, ne na prach) Pepř růžový
2 PL 2 PL mletých vlašských ořechů Vlašské ořechy 30 g
kousek kousek másla na obalení Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.