Nutriční hodnoty (Hroznové víno s jablkovo-nivovým přelivem a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 253 kJ / 539 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,60 g |
Tuky | 34,90 g |
– nasycené | 8,71 g |
– nenasycené | 21,51 g |
–– mononenasycené | 4,16 g |
–– polynenasycené | 17,35 g |
––– omega 3 | 2,92 g |
Vláknina | 6,15 g |
Cholesterol | 29 mg |
Sodík | 85 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 29,77 g |
– cukry | 23,90 g |
––– laktóza | 8,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vanička vanička hroznového vína | Hroznové víno čerstvé | |
1 1 sladké jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
100-120 100-120 g nivy | Niva 50% t. v s. | |
200 g 200 g řeckého jogurtu | Jogurt řecký 5% | 200 ml |
2-3 lžíce 2-3 lžíce hrubě nasekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 37.5 g |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
smetana nebo mléko na zředění | Smetana kravská sladká 12% | |
sůl | Sůl mořská | |
špetka špetka bílého pepře | Pepř bílý |