Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hroznové víno s jablkovo-nivovým přelivem a ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 253 kJ /
539 kcal
Bílkoviny23,27 g
– z toho živočišné bílkoviny16,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,60 g
Tuky34,90 g
– nasycené8,71 g
– nenasycené21,51 g
–– mononenasycené4,16 g
–– polynenasycené17,35 g
––– omega 32,92 g
Vláknina6,15 g
Cholesterol 29 mg
Sodík 85 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy29,77 g
– cukry23,90 g
––– laktóza8,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vanička vanička hroznového vína Hroznové víno čerstvé
1 1 sladké jablko Jablko čerstvé 150 g
100-120 100-120 g nivy Niva 50% t. v s.
200 g 200 g řeckého jogurtu Jogurt řecký 5% 200 ml
2-3 lžíce 2-3 lžíce hrubě nasekaných vlašských ořechů Vlašské ořechy 37.5 g
citronová šťáva Šťáva z citrónu
smetana nebo mléko na zředění Smetana kravská sladká 12%
sůl Sůl mořská
špetka špetka bílého pepře Pepř bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.