Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Srbské rizoto Richarda Nováka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 042 kJ /
1 683 kcal
Bílkoviny75,62 g
– z toho živočišné bílkoviny51,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,57 g
Tuky41,54 g
– nasycené9,13 g
– nenasycené28,42 g
–– mononenasycené20,86 g
–– polynenasycené7,56 g
––– omega 31,89 g
Vláknina18,41 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 722 mg
Sůl1,73 g
Sacharidy243,65 g
– cukry45,45 g
––– laktóza3,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
1 1 cibule (střední) Cibule čerstvá 70 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 hrst 1 hrst mraženého hrášku Hrášek zelený mražený
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 kapie Paprika červená čerstvá 250 g
1 hrnek 1 hrnek dlouhozrnné rýže Rýže bílá 250 g
200 g 200 g vepřové plece Vepřová plec 200 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
50 g 50 g eidamu Sýr kravský tvrdý 30% 50 g
kyselé okurky Okurka polní zavařená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.