Nutriční hodnoty (Kuřecí barevný špíz s čabajskou klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 876 kJ / 926 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 183,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 179,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,05 g |
Tuky | 11,30 g |
– nasycené | 3,24 g |
– nenasycené | 6,85 g |
–– mononenasycené | 4,17 g |
–– polynenasycené | 2,69 g |
––– omega 3 | 1,34 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 443 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,58 g |
Sacharidy | 20,50 g |
– cukry | 17,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 velká kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
4 plátky 4 plátky šunky | Šunka vepřová vařená | 80 g |
1 1 malá cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
2 2 čabajské klobásy (nebo jiné s pikantní chutí) | Klobása | |
2 2 kapie červené | Paprika červená čerstvá | |
1 1 kapie žlutá | Paprika žlutá čerstvá | |
1 1 kapie oranžová | Paprika červená čerstvá | 250 g |
dijonská hořčice | Hořčice dijonská | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
zelenina na oblohu | Mrkev čerstvá |