Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Chřestová polévka II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie768 kJ /
184 kcal
Bílkoviny4,90 g
– z toho živočišné bílkoviny3,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,15 g
Tuky14,73 g
– nasycené6,95 g
– nenasycené5,91 g
–– mononenasycené4,92 g
–– polynenasycené0,99 g
––– omega 30,06 g
Vláknina0,30 g
Cholesterol 238 mg
Sodík 13 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy7,73 g
– cukry0,58 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 ks 6 ks chřestu Chřest zelený čerstvý
muškátový oříšek Muškátový oříšek
citrónová šťáva Šťáva z citrónu
1 1 vaječný žloutek Vaječný žloutek 23 g
1 PL 1 PL mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 PL 1 PL másla Máslo kravské 10 g
sůl Sůl mořská
1-1,5 1-1,5 l vody Voda
petrželová nať Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.