Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s uzeným masem a hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 8 012 kJ / 1 915 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 147,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 129,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,98 g |
Tuky | 67,97 g |
– nasycené | 22,25 g |
– nenasycené | 29,95 g |
–– mononenasycené | 24,92 g |
–– polynenasycené | 5,03 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 1,56 g |
Sodík | 4,18 g |
Sůl | 9,65 g |
Sacharidy | 167,00 g |
– cukry | 24,60 g |
––– laktóza | 11,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
30 dkg 30 dkg uzeného masa | Vepřová plec uzená | 300 g |
90 dkg 90 dkg uvařených brambor ve slupce | Brambor zimní | 900 g |
10 dkg 10 dkg tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
1 1 malá konzerva hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
1 dl 1 dl mléka nebo smetany | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
olej nebo sádlo | Olej řepkový | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná |