Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kalamáry a krevety na bílém víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 694 kJ /
2 078 kcal
Bílkoviny322,50 g
– z toho živočišné bílkoviny320,28 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,22 g
Tuky54,02 g
– nasycené25,88 g
– nenasycené26,08 g
–– mononenasycené20,63 g
–– polynenasycené5,46 g
––– omega 31,92 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 2,92 g
Sodík 2,58 g
Sůl6,80 g
Sacharidy42,82 g
– cukry5,80 g
––– laktóza0,32 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg kalamárů Oliheň 1000 g
0,8 kg 0,8 kg krevet Krevety loupané 800.000011920929 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 dl 2 dl bílého vína Víno bílé suché 200 ml
4 plátky 4 plátky másla Máslo kravské 40 g
nakrájená petrželka Petržel nať čerstvá
tymián Tymián sušený
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.