Nutriční hodnoty (Kalamáry a krevety na bílém víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 694 kJ / 2 078 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 322,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 320,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,22 g |
Tuky | 54,02 g |
– nasycené | 25,88 g |
– nenasycené | 26,08 g |
–– mononenasycené | 20,63 g |
–– polynenasycené | 5,46 g |
––– omega 3 | 1,92 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 2,92 g |
Sodík | 2,58 g |
Sůl | 6,80 g |
Sacharidy | 42,82 g |
– cukry | 5,80 g |
––– laktóza | 0,32 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg kalamárů | Oliheň | 1000 g |
0,8 kg 0,8 kg krevet | Krevety loupané | 800.000011920929 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 dl 2 dl bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
4 plátky 4 plátky másla | Máslo kravské | 40 g |
nakrájená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
tymián | Tymián sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |