Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát s tresčími játry)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie127 kJ /
30 kcal
Bílkoviny0,96 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,96 g
Tuky0,15 g
– nasycené0,03 g
– nenasycené0,08 g
–– mononenasycené0,02 g
–– polynenasycené0,06 g
––– omega 30,00 g
Vláknina1,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy5,70 g
– cukry3,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrsti 2 hrsti libovolného salátu Salát hlávkový čerstvý
1 1 větší rajče Rajče červené čerstvé 60 g
1 konzerva 1 konzerva tresčích jater Treska játra
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
bílý vínny ocet Ocet vinný bílý
pažitka Pažitka čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.