Nutriční hodnoty (Salát s tresčími játry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 127 kJ / 30 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,96 g |
Tuky | 0,15 g |
– nasycené | 0,03 g |
– nenasycené | 0,08 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,06 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 5,70 g |
– cukry | 3,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrsti 2 hrsti libovolného salátu | Salát hlávkový čerstvý | |
1 1 větší rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
1 konzerva 1 konzerva tresčích jater | Treska játra | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
bílý vínny ocet | Ocet vinný bílý | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |