Nutriční hodnoty (Pomerančový koláč se sirupem z pomerančové šťávy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 15 236 kJ / 3 642 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,24 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,46 g |
Tuky | 156,02 g |
– nasycené | 73,33 g |
– nenasycené | 74,86 g |
–– mononenasycené | 54,60 g |
–– polynenasycené | 20,26 g |
––– omega 3 | 0,64 g |
Vláknina | 12,50 g |
Cholesterol | 837 mg |
Sodík | 219 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 502,43 g |
– cukry | 384,77 g |
––– laktóza | 1,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 pomeranč zbavený slupky a pecek | Pomeranč čerstvý | |
200 g 200 g krupicového cukru | Cukr bílý | 200 g |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
70 g 70 g mandlové mouky | Mouka mandlová | 70 g |
125 g 125 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 125 g |
šťávu z půlky půlky citronu | Citrón čerstvý | |
2 2 velká vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
200 ml 200 ml čerstvé pomerančové šťávy | Šťáva z pomeranče | 200 ml |
100 g 100 g krupicového cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 1 celá skořice | Skořice ceylonská | |
trochu trochu kůry z pomeranče | Pomerančová kůra čerstvá |