Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí salát s domácí tatarkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 927 kJ /
2 612 kcal
Bílkoviny99,98 g
– z toho živočišné bílkoviny92,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,50 g
Tuky231,25 g
– nasycené45,17 g
– nenasycené180,91 g
–– mononenasycené52,75 g
–– polynenasycené128,16 g
––– omega 30,58 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 257 mg
Sodík 1,25 g
Sůl2,99 g
Sacharidy21,40 g
– cukry14,90 g
––– laktóza8,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250-300 g 250-300 g kuřecího masa (vařené, grilované, pečené) Kuře prso 275 g
1 řapík 1 řapík celeru Celer bulva čerstvá 500 g
100 g 100 g sýru Gouda Gouda 45% t. v s. 100 g
červená cibule Cibule červená čerstvá
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
200 ml 200 ml slunečnicového oleje Olej slunečnicový 200 ml
lžička lžička plnotučné hořčice Hořčice plnotučná
špetka špetka cukru Cukr bílý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 nakládaná okurka Okurka salátová čerstvá
malá šalotka Šalotka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.