Nutriční hodnoty (Kuřecí salát s domácí tatarkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 927 kJ / 2 612 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 92,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,50 g |
Tuky | 231,25 g |
– nasycené | 45,17 g |
– nenasycené | 180,91 g |
–– mononenasycené | 52,75 g |
–– polynenasycené | 128,16 g |
––– omega 3 | 0,58 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 257 mg |
Sodík | 1,25 g |
Sůl | 2,99 g |
Sacharidy | 21,40 g |
– cukry | 14,90 g |
––– laktóza | 8,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250-300 g 250-300 g kuřecího masa (vařené, grilované, pečené) | Kuře prso | 275 g |
1 řapík 1 řapík celeru | Celer bulva čerstvá | 500 g |
100 g 100 g sýru Gouda | Gouda 45% t. v s. | 100 g |
červená cibule | Cibule červená čerstvá | |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
200 ml 200 ml slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 200 ml |
lžička lžička plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | |
špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 nakládaná okurka | Okurka salátová čerstvá | |
malá šalotka | Šalotka čerstvá |