Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tyrolské špekové knedlíky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 344 kJ /
1 994 kcal
Bílkoviny54,21 g
– z toho živočišné bílkoviny29,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,78 g
Tuky117,01 g
– nasycené54,19 g
– nenasycené55,88 g
–– mononenasycené46,34 g
–– polynenasycené9,54 g
––– omega 30,61 g
Vláknina15,55 g
Cholesterol 629 mg
Sodík 3,46 g
Sůl8,43 g
Sacharidy174,48 g
– cukry28,28 g
––– laktóza12,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 starších rohlíků Rohlík pšeničný bílý 215 g
100 g 100 g uzeného špeku Špek 100 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
2 lžíce 2 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
sůl Sůl mořská
1 hrst 1 hrst petrželky Petržel nať čerstvá
hovězí vývar Vývar hovězí
pažitka na ozdobu Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.