Nutriční hodnoty (Tyrolské špekové knedlíky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 344 kJ / 1 994 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,78 g |
Tuky | 117,01 g |
– nasycené | 54,19 g |
– nenasycené | 55,88 g |
–– mononenasycené | 46,34 g |
–– polynenasycené | 9,54 g |
––– omega 3 | 0,61 g |
Vláknina | 15,55 g |
Cholesterol | 629 mg |
Sodík | 3,46 g |
Sůl | 8,43 g |
Sacharidy | 174,48 g |
– cukry | 28,28 g |
––– laktóza | 12,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 starších rohlíků | Rohlík pšeničný bílý | 215 g |
100 g 100 g uzeného špeku | Špek | 100 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
2 lžíce 2 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 hrst 1 hrst petrželky | Petržel nať čerstvá | |
hovězí vývar | Vývar hovězí | |
pažitka na ozdobu | Pažitka čerstvá |