Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lehký bramborový salát s ředkvičkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 899 kJ /
693 kcal
Bílkoviny14,36 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,36 g
Tuky21,39 g
– nasycené1,43 g
– nenasycené18,35 g
–– mononenasycené12,98 g
–– polynenasycené5,36 g
––– omega 31,55 g
Vláknina19,39 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 952 mg
Sůl2,29 g
Sacharidy102,19 g
– cukry12,93 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
kmín celý Kmín
1 svazek 1 svazek ředkviček Ředkvička čerstvá 110 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1/2 svazku 1/2 svazku pažitky Pažitka čerstvá 25 g
3 3 sterilované okurky Okurka polní zavařená
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
3 lžíce 3 lžíce láku z okurek Nálev z okurek 45 ml
1 lžíce 1 lžíce bílého vinného octa Ocet vinný bílý 15 ml
2 lžíce 2 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 30 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.