Nutriční hodnoty (Lehký bramborový salát s ředkvičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 899 kJ / 693 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,36 g |
Tuky | 21,39 g |
– nasycené | 1,43 g |
– nenasycené | 18,35 g |
–– mononenasycené | 12,98 g |
–– polynenasycené | 5,36 g |
––– omega 3 | 1,55 g |
Vláknina | 19,39 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 952 mg |
Sůl | 2,29 g |
Sacharidy | 102,19 g |
– cukry | 12,93 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
kmín celý | Kmín | |
1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1/2 svazku 1/2 svazku pažitky | Pažitka čerstvá | 25 g |
3 3 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
3 lžíce 3 lžíce láku z okurek | Nálev z okurek | 45 ml |
1 lžíce 1 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 15 ml |
2 lžíce 2 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý |