Nutriční hodnoty (Vepřový guláš s povidly)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 385 kJ / 1 287 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 173,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 166,53 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,43 g |
Tuky | 43,10 g |
– nasycené | 13,72 g |
– nenasycené | 20,56 g |
–– mononenasycené | 15,76 g |
–– polynenasycené | 4,81 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 20,21 g |
Cholesterol | 520 mg |
Sodík | 451 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 46,02 g |
– cukry | 25,23 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vepřové plece | Vepřová plec | 800 g |
3 3 velké cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g |
plná lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
plná lžíce lžíce povidel - cca 100 g | Povidla | |
2 lžíce 2 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
střídka ze dvou krajíčků staršího chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
1000-1200 ml 1000-1200 ml vývaru z kostí | Vývar hovězí | 1100 ml |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kajenský pepř | Chilli paprička mletá |