Nutriční hodnoty (Květákový pilaf)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 131 kJ / 270 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,40 g |
Tuky | 15,63 g |
– nasycené | 9,30 g |
– nenasycené | 5,37 g |
–– mononenasycené | 4,65 g |
–– polynenasycené | 0,73 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 11,33 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 104 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 16,72 g |
– cukry | 10,32 g |
––– laktóza | 0,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g nastrouhaného květáku | Květák čerstvý | 400 g |
1 lžíce 1 lžíce přepuštěného másla nebo oleje | Ghí | 15 g |
1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
1 lžička 1 lžička mleté kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
1 hrst 1 hrst petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě namletý pepř | Pepř černý mletý |