Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květákový pilaf)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 131 kJ /
270 kcal
Bílkoviny10,41 g
– z toho živočišné bílkoviny0,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,40 g
Tuky15,63 g
– nasycené9,30 g
– nenasycené5,37 g
–– mononenasycené4,65 g
–– polynenasycené0,73 g
––– omega 30,05 g
Vláknina11,33 g
Cholesterol 39 mg
Sodík 104 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy16,72 g
– cukry10,32 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g nastrouhaného květáku Květák čerstvý 400 g
1 lžíce 1 lžíce přepuštěného másla nebo oleje Ghí 15 g
1 1 šalotka Šalotka čerstvá
1 lžička 1 lžička mleté kurkumy Kurkuma mletá 5 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
1 hrst 1 hrst petržele Petržel kořenová čerstvá
sůl Sůl mořská
čerstvě namletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.