Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ricottový čokoládový dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 089 kJ /
2 172 kcal
Bílkoviny51,65 g
– z toho živočišné bílkoviny43,65 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,00 g
Tuky128,19 g
– nasycené72,46 g
– nenasycené42,40 g
–– mononenasycené37,76 g
–– polynenasycené4,64 g
––– omega 30,93 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 792 mg
Sodík 434 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy197,02 g
– cukry170,42 g
––– laktóza13,57 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
30 g 30 g třtinového cukru Cukr třtinový 30 g
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru Cukr vanilkový 8 g
150 g 150 g hořké čokolády (60% a více) Čokoláda hořká 40% 150 g
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
4 lžíce 4 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 60 ml
250 g 250 g ricotty Ricotta 250 g
2 lžíce 2 lžíce kukřičného škrobu (maizena) Bramborový škrob 30 g
50 g 50 g hořké čokolády Čokoláda hořká 40% 50 g
50 ml 50 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 50 ml
10 g 10 g másla Máslo kravské 10 g
máslo + kakao na vysypání formy Máslo kravské
borůvky na ozdobu Borůvky čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.