Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Snadné punčové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie38 670 kJ /
9 243 kcal
Bílkoviny140,62 g
– z toho živočišné bílkoviny83,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny57,50 g
Tuky325,54 g
– nasycené138,38 g
– nenasycené162,50 g
–– mononenasycené126,20 g
–– polynenasycené36,30 g
––– omega 31,00 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 2,56 g
Sodík 1,03 g
Sůl2,85 g
Sacharidy1 286,75 g
– cukry930,85 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g krupicového cukru Cukr bílý 500 g
250 g 250 g sádla Sádlo vepřové 250 g
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
9 9 vajec Vejce slepičí 630 g
potravinářské barvivo E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
1,5 sklenky 1,5 sklenky marmelády (nejlépe kyselejší, já měla svou z josty) Marmeláda jahodová
POZOR, pokud použijete hodně sladkou marmeládu, pak dejte méně cukru do těsta Cukr bílý
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
200 ml 200 ml rumu Rum 200 ml
400 g 400 g moučkového cukru Cukr bílý 400 g
2 PL 2 PL rumu Rum 34 ml
trocha trocha horké vody Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.