Nutriční hodnoty (Vepřové výpečky 1)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 776 kJ / 902 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 168,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 168,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 25,60 g |
– nasycené | 6,16 g |
– nenasycené | 12,96 g |
–– mononenasycené | 10,88 g |
–– polynenasycené | 2,08 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 320 mg |
Sodík | 416 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vepřového masa | Vepřová kýta | 800 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
sladká mletá paprika | Paprika červená sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý |