Nutriční hodnoty (Bramborová chlebíčková pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 970 kJ / 1 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 71,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,05 g |
Tuky | 82,25 g |
– nasycené | 33,41 g |
– nenasycené | 37,30 g |
–– mononenasycené | 22,65 g |
–– polynenasycené | 14,65 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,40 g |
Sodík | 2,69 g |
Sůl | 6,43 g |
Sacharidy | 35,35 g |
– cukry | 9,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 střední hrnec brambor | Brambor zimní | 50 g |
5 5 vajíček uvařených natvrdo | Vejce slepičí | 350 g |
200 g 200 g jemného kabanosu | Párek vepřový | 200 g |
5 5 sterilovaných okurek | Okurka polní zavařená | |
1/2 skleničky 1/2 skleničky červené sterilované papriky | Paprika červená sterilovaná | 100 g |
2-3 lžičky 2-3 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 12.5 g |
1 1 malá sklenička tatarky | Tatarská omáčka | |
1/2 1/2 malé skleničky majonézy (nebo bílý jogurt) | Majonéza | |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |