Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené vepřové koleno na černém pivu 1)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 536 kJ /
2 518 kcal
Bílkoviny139,05 g
– z toho živočišné bílkoviny136,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,05 g
Tuky200,42 g
– nasycené56,14 g
– nenasycené144,14 g
–– mononenasycené104,07 g
–– polynenasycené40,07 g
––– omega 30,08 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 1,20 g
Sodík 180 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy26,75 g
– cukry21,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vepřového kolene Vepřové koleno bez kosti 800 g
2 dl 2 dl černého piva (Kozel) Pivo tmavé 10ᵒ 200 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2-3 2-3 menší cibule Cibule čerstvá 175 g
sádlo Sádlo vepřové
vývar z uvařeného kolena Vepřové koleno bez kosti

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.