Nutriční hodnoty (Pečené vepřové koleno na černém pivu 1)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 536 kJ / 2 518 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 136,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,05 g |
Tuky | 200,42 g |
– nasycené | 56,14 g |
– nenasycené | 144,14 g |
–– mononenasycené | 104,07 g |
–– polynenasycené | 40,07 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 1,20 g |
Sodík | 180 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 26,75 g |
– cukry | 21,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vepřového kolene | Vepřové koleno bez kosti | 800 g |
2 dl 2 dl černého piva (Kozel) | Pivo tmavé 10ᵒ | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2-3 2-3 menší cibule | Cibule čerstvá | 175 g |
sádlo | Sádlo vepřové | |
vývar z uvařeného kolena | Vepřové koleno bez kosti |