Nutriční hodnoty (Vepřové plátky na fenyklu, paprikách a rajčatech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 785 kJ / 1 383 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 126,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,15 g |
Tuky | 52,15 g |
– nasycené | 19,87 g |
– nenasycené | 26,92 g |
–– mononenasycené | 21,52 g |
–– polynenasycené | 5,40 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 29,12 g |
Cholesterol | 267 mg |
Sodík | 627 mg |
Sůl | 1,14 g |
Sacharidy | 71,20 g |
– cukry | 39,15 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřového masa (kýta, kotleta, krkovice) | Vepřová kýta | 600 g |
1 bulva 1 bulva čerstvého fenyklu | Fenykl hlíza | 540 g |
1 1 velká bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
70 g 70 g rajčatový protlak | Protlak rajčatový | 70 g |
koření na steak | Koření Argentina | |
půl lžičky lžičky čubrice (není nutná) | Čubrica | |
1-2 lžičky 1-2 lžičky cukru | Cukr bílý | 7.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 lžíce 2 lžíce sádla (kdo chce dá olej) | Sádlo vepřové | 30 g |