Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové plátky na fenyklu, paprikách a rajčatech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 785 kJ /
1 383 kcal
Bílkoviny143,75 g
– z toho živočišné bílkoviny126,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,15 g
Tuky52,15 g
– nasycené19,87 g
– nenasycené26,92 g
–– mononenasycené21,52 g
–– polynenasycené5,40 g
––– omega 30,09 g
Vláknina29,12 g
Cholesterol 267 mg
Sodík 627 mg
Sůl1,14 g
Sacharidy71,20 g
– cukry39,15 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřového masa (kýta, kotleta, krkovice) Vepřová kýta 600 g
1 bulva 1 bulva čerstvého fenyklu Fenykl hlíza 540 g
1 1 velká bílá paprika Paprika bílá čerstvá
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
70 g 70 g rajčatový protlak Protlak rajčatový 70 g
koření na steak Koření Argentina
půl lžičky lžičky čubrice (není nutná) Čubrica
1-2 lžičky 1-2 lžičky cukru Cukr bílý 7.5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 lžíce 2 lžíce sádla (kdo chce dá olej) Sádlo vepřové 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.