Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s mletým masem a zelím na smetaně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 801 kJ /
2 821 kcal
Bílkoviny126,80 g
– z toho živočišné bílkoviny110,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,80 g
Tuky197,67 g
– nasycené115,44 g
– nenasycené71,24 g
–– mononenasycené59,43 g
–– polynenasycené11,80 g
––– omega 31,65 g
Vláknina24,93 g
Cholesterol 825 mg
Sodík 472 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy123,65 g
– cukry34,19 g
––– laktóza12,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vařených brambor ve slupce (ne úplně uvařených, protože je budeme ještě péct) Brambor zimní 500 g
500 g 500 g mletého vepřového masa Vepřová plec 500 g
150 g 150 g - 200 g sterilizovaného zelí Zelí bílé čerstvé 150 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
drcený kmín Kmín mletý
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
2 kelímky 2 kelímky smetany 33% Smetana kravská sladká 35% 500 ml
sýr na posypání (cca 10 dkg až 15 dkg) Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.