Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s mletým masem a zelím na smetaně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 801 kJ / 2 821 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 110,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,80 g |
Tuky | 197,67 g |
– nasycené | 115,44 g |
– nenasycené | 71,24 g |
–– mononenasycené | 59,43 g |
–– polynenasycené | 11,80 g |
––– omega 3 | 1,65 g |
Vláknina | 24,93 g |
Cholesterol | 825 mg |
Sodík | 472 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 123,65 g |
– cukry | 34,19 g |
––– laktóza | 12,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vařených brambor ve slupce (ne úplně uvařených, protože je budeme ještě péct) | Brambor zimní | 500 g |
500 g 500 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 500 g |
150 g 150 g - 200 g sterilizovaného zelí | Zelí bílé čerstvé | 150 g |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
2 kelímky 2 kelímky smetany 33% | Smetana kravská sladká 35% | 500 ml |
sýr na posypání (cca 10 dkg až 15 dkg) | Sýr kravský tvrdý 30% |