Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s vařeným vepřovým masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 646 kJ /
1 110 kcal
Bílkoviny61,30 g
– z toho živočišné bílkoviny55,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,00 g
Tuky75,80 g
– nasycené34,81 g
– nenasycené37,88 g
–– mononenasycené32,28 g
–– polynenasycené5,60 g
––– omega 30,13 g
Vláknina10,70 g
Cholesterol 156 mg
Sodík 1,48 g
Sůl3,55 g
Sacharidy40,48 g
– cukry7,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g vařeného masa Vepřová kýta 250 g
4 4 velké ve slupce vařené brambory Brambor zimní 200 g
80 g 80 g prorostlejší anglické slaniny (nebo dobrá uzená slanina) Anglická slanina 80 g
olej Olej řepkový
1 1 větší červená (nebo i žlutá) cibule
1 1 červená kapie Paprika červená čerstvá
1-2 1-2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
cca 5 5 cherry rajčátek Rajčata cherry 150 g
sůl a pepř Pepř černý
1 1 plnější a 1 rovná KL grilovacího koření Grilovací koření
1 KL 1 KL adžiky Adžika 5 g
několik lžic několik lžic vývaru z masa Vývar masový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.