Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s vařeným vepřovým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 646 kJ / 1 110 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 55,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 75,80 g |
– nasycené | 34,81 g |
– nenasycené | 37,88 g |
–– mononenasycené | 32,28 g |
–– polynenasycené | 5,60 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 10,70 g |
Cholesterol | 156 mg |
Sodík | 1,48 g |
Sůl | 3,55 g |
Sacharidy | 40,48 g |
– cukry | 7,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g vařeného masa | Vepřová kýta | 250 g |
4 4 velké ve slupce vařené brambory | Brambor zimní | 200 g |
80 g 80 g prorostlejší anglické slaniny (nebo dobrá uzená slanina) | Anglická slanina | 80 g |
olej | Olej řepkový | |
1 1 větší červená (nebo i žlutá) cibule | ||
1 1 červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
1-2 1-2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
cca 5 5 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 150 g |
sůl a pepř | Pepř černý | |
1 1 plnější a 1 rovná KL grilovacího koření | Grilovací koření | |
1 KL 1 KL adžiky | Adžika | 5 g |
několik lžic několik lžic vývaru z masa | Vývar masový |