Nutriční hodnoty (Halušky (špecle) se zelím a škvarky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 633 kJ / 1 107 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,55 g |
Tuky | 10,65 g |
– nasycené | 1,52 g |
– nenasycené | 7,81 g |
–– mononenasycené | 3,71 g |
–– polynenasycené | 4,10 g |
––– omega 3 | 0,67 g |
Vláknina | 16,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,41 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 210,10 g |
– cukry | 32,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 ml 250 ml vody pokojové teploty | Voda | 250 ml |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 lžička 1 lžička oleje slunečnicového | Olej řepkový | 5 ml |
půl lžičky lžičky soli | Sůl mořská | |
1 1 brambora středně velká | Brambor zimní | 50 g |
300 g 300 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 300 g |
hrst hrst škvarků | Škvarky | |
menší cibule | Cibule čerstvá | |
1-2 lžičky 1-2 lžičky cukru | Cukr bílý | 7.5 g |
2 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové |