Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Halušky (špecle) se zelím a škvarky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie4 633 kJ /
1 107 kcal
Bílkoviny34,55 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,55 g
Tuky10,65 g
– nasycené1,52 g
– nenasycené7,81 g
–– mononenasycené3,71 g
–– polynenasycené4,10 g
––– omega 30,67 g
Vláknina16,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,41 g
Sůl6,00 g
Sacharidy210,10 g
– cukry32,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 ml 250 ml vody pokojové teploty Voda 250 ml
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 lžička 1 lžička oleje slunečnicového Olej řepkový 5 ml
půl lžičky lžičky soli Sůl mořská
1 1 brambora středně velká Brambor zimní 50 g
300 g 300 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 300 g
hrst hrst škvarků Škvarky
menší cibule Cibule čerstvá
1-2 lžičky 1-2 lžičky cukru Cukr bílý 7.5 g
2 2 lžíce sádla Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.