Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Omáčka z jarní cibulky k pečeným bramborám)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 875 kJ /
687 kcal
Bílkoviny27,34 g
– z toho živočišné bílkoviny27,34 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky60,20 g
– nasycené39,50 g
– nenasycené19,07 g
–– mononenasycené17,27 g
–– polynenasycené1,80 g
––– omega 30,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 204 mg
Sodík 2,08 g
Sůl5,20 g
Sacharidy9,01 g
– cukry9,01 g
––– laktóza9,11 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velký svazek jarní cibulky (nebo 2 menší) Cibulka jarní čerstvá
200 g 200 g smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 200 ml
100 g 100 g nivy (nebo gorgonzoly) Niva 50% t. v s. 100 g
1 plátek 1 plátek másla Máslo kravské 10 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
snítky snítky libečku Libeček čerstvý
nové brambory Brambor raný
olivový olej Olej olivový
tymián Tymián sušený
hrubá sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.