Nutriční hodnoty (Omáčka z jarní cibulky k pečeným bramborám)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 875 kJ / 687 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,34 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 60,20 g |
– nasycené | 39,50 g |
– nenasycené | 19,07 g |
–– mononenasycené | 17,27 g |
–– polynenasycené | 1,80 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 204 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 5,20 g |
Sacharidy | 9,01 g |
– cukry | 9,01 g |
––– laktóza | 9,11 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 velký svazek jarní cibulky (nebo 2 menší) | Cibulka jarní čerstvá | |
200 g 200 g smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
100 g 100 g nivy (nebo gorgonzoly) | Niva 50% t. v s. | 100 g |
1 plátek 1 plátek másla | Máslo kravské | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
snítky snítky libečku | Libeček čerstvý | |
nové brambory | Brambor raný | |
olivový olej | Olej olivový | |
tymián | Tymián sušený | |
hrubá sůl | Sůl mořská |