Nutriční hodnoty (Péti plněné ranečky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 436 kJ / 1 538 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,80 g |
Tuky | 86,27 g |
– nasycené | 22,31 g |
– nenasycené | 56,30 g |
–– mononenasycené | 41,31 g |
–– polynenasycené | 14,99 g |
––– omega 3 | 3,96 g |
Vláknina | 13,60 g |
Cholesterol | 613 mg |
Sodík | 1,34 g |
Sůl | 3,17 g |
Sacharidy | 114,75 g |
– cukry | 26,25 g |
––– laktóza | 18,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 ml 250 ml plnotučného mléka | Mléko kravské plnotučné 3,5% | 250 ml |
12 dkg 12 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 120 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská | |
25 dkg 25 dkg žampionů | Žampion čerstvý | 250 g |
10 dkg 10 dkg sýra 40 % | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
mletý kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
potravinářská niť na zavázání ranečku |