Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Péti plněné ranečky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 436 kJ /
1 538 kcal
Bílkoviny68,91 g
– z toho živočišné bílkoviny48,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,80 g
Tuky86,27 g
– nasycené22,31 g
– nenasycené56,30 g
–– mononenasycené41,31 g
–– polynenasycené14,99 g
––– omega 33,96 g
Vláknina13,60 g
Cholesterol 613 mg
Sodík 1,34 g
Sůl3,17 g
Sacharidy114,75 g
– cukry26,25 g
––– laktóza18,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 ml 250 ml plnotučného mléka Mléko kravské plnotučné 3,5% 250 ml
12 dkg 12 dkg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 120 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
sůl Sůl mořská
25 dkg 25 dkg žampionů Žampion čerstvý 250 g
10 dkg 10 dkg sýra 40 % Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
mletý kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
pažitka Pažitka čerstvá
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
potravinářská niť na zavázání ranečku

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.