Nutriční hodnoty (Hlávkový salát se smaženým vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 647 kJ / 872 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 66,58 g |
– nasycené | 11,05 g |
– nenasycené | 48,94 g |
–– mononenasycené | 35,52 g |
–– polynenasycené | 13,42 g |
––– omega 3 | 3,69 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 538 mg |
Sodík | 559 mg |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 43,46 g |
– cukry | 3,06 g |
––– laktóza | 0,06 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 hlávkový salát | Salát hlávkový čerstvý | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
4 lžíce 4 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 60 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
šťáva z půlky citronu | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
javorový sirup (nebo med) | Sirup javorový |