Nutriční hodnoty (Ředkvičková omeleta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 933 kJ / 940 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 40,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,31 g |
Tuky | 77,13 g |
– nasycené | 33,83 g |
– nenasycené | 35,53 g |
–– mononenasycené | 29,92 g |
–– polynenasycené | 5,61 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 9,02 g |
Cholesterol | 855 mg |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 4,19 g |
Sacharidy | 14,19 g |
– cukry | 10,83 g |
––– laktóza | 2,14 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
2 lžíce 2 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
1/2 1/2 hermelínu | Hermelín | 50 g |
5-6 5-6 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 165 g |
50 g 50 g libové slaniny | Špek | 50 g |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
olej (nebo máslo) | Olej řepkový |