Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ředkvičková omeleta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 933 kJ /
940 kcal
Bílkoviny42,79 g
– z toho živočišné bílkoviny40,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,31 g
Tuky77,13 g
– nasycené33,83 g
– nenasycené35,53 g
–– mononenasycené29,92 g
–– polynenasycené5,61 g
––– omega 30,24 g
Vláknina9,02 g
Cholesterol 855 mg
Sodík 1,70 g
Sůl4,19 g
Sacharidy14,19 g
– cukry10,83 g
––– laktóza2,14 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 svazek 1 svazek ředkviček Ředkvička čerstvá 110 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
2 lžíce 2 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 30 ml
1/2 1/2 hermelínu Hermelín 50 g
5-6 5-6 cherry rajčátek Rajčata cherry 165 g
50 g 50 g libové slaniny Špek 50 g
jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
olej (nebo máslo) Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.